* متن تقدير مدير از معلم *
بسمه تعالي
تقديرنامه
من علمني حرفا فقد صيرني عبدا
کس چو علي اين در معني نسفت آنچه علي در حق استاد گفت
بنده ي خود ساخت مرا اوستاد آن که يکي حرف به من ياد داد
استاد فرهيخته و فرزانه ……………………
همه ي پيشرفت هاي معنوي و مادي بشر ريشه در تربيت افراد دارد که از منبع زلال ايمان، معرفت، تعهد و ايثار معلم سيراب مي شوند.
از اين منظر کشور وامدار همه ي استاداني است که بحق چراغ هدايت بشريت را به تاسي از پيامبر اعظم (ص) روشن و فروزان نگاه داشته اند.
با فرا رسيدن سالروز شهادت استاد شهيد مرتضي مطهري و روز بزرگ معلم ،فرصت را مغتنم شمرده و در کمال ادب و ارادت اين لوح تقدير تقديم محضر عالمانه شما مي گردد.
از حضرت عليم آرزو داردم همواره در کسوت شريف معلمي با کلام نافذ و عزم راسخ و با توليد علم و دانش و پژوهش جهت آينده سازان اين مرز و بوم با سرافرازي براي نيل به زندگي سعادتمندانه در دنيا و رستگاري در آخرت کوشا و پويا باشيد.
مدير دبيرستان علامه ي اميني
سعيد نعمتي
* متن تقدير مدير از معلم *
بسم الله العليم
معلم گرانقدر
به راستي آيا کلامي هست که تاب ثناي ايثار شما آسمانيان رابياورد؟
کدامين روز ، روز تو نيست وکدامين لحظه است که از شميم تو سکرآور يا عطر آگين نباشد…
به راستي آيا قلمي را مي شناسيد که با کلک خيال ، شکوه ايثار خاموش معلم را که در بستر رويش هاي مکرر آدمي و درگسترده ي تاريخ مکتوب بشريت هماره چون نگيني زرين درخشيده است به تصوير آورد؟
کدام خامه را طاقت تصوير خورشيد است ؟…
استاد گرانمايه/ معلم گرانقدر / آموزگار ارجمند …………………………….
آنچه از بن جان مي آيد آن است که از صميم قلب از همکاري صادقانه وکوشش خالصانه ي شما در راستاي هدايت و ارشاد اين نسل سرافراز، تقدير و تبجيل نمايم و صميمانه ترين سپاس هاي خود را به شما فرزانگان عاشقي که شمع وجود گرانقدر خويش را در طبق اخلاص نهاده و نهال نوپاي امروز را به اميد فردايي شکوفاتر با عصاره ي جان آبياري مي نماييد نثارتان کنم.
آرزومندم ؛ ذات اقدس احديت شما خوبان را که درمسير تحقق اهداف متعالي مکتب انسان ساز اسلام ،از جان مايه مي گذاريد در کنف الطاف خاصه ي خويش قرار دهد .
معلم روزت مبارک
مدير دبستان شاهرودي
حسين حکيمي
بسمه تعالي
يرفع الله الذين آمنوا منکم والذين اوتوا العلم درجات والله بما تعملون خبير( 11مجادله )
که ايزد مقامي ببخشد بلند برآنان که در بحردانش درند
براعمال روشن به سرضمير همه هست آگه خداي خبير
دانشمند انديشمند استاد برجسته جناب آقاي ………………………… به استناد آيه ي شريفه ي 10 از سوره ي مبارکه ي فاطر که خداوند مي فرمايد” اليه يصعد الکلم الطيب والعمل الصالح يرفعه” ، سخنان و کلام ارزشمند به سوي خدا صعود مي کند و با ابديت سنخيت پيدا کرده و همواره آثار خود را ظاهر مي سازند ; بسي شايسته است از تلاش هاي مداوم وکوشش هاي مستمر حضرتعالي دراشاعه ي تعليم و تربيت و بسط و توسعه ي علم و دانش و نيز از روشن راي و کارگشايي ثمربخش شما به عنوان …………………. درکمال امتنان و افتخار تقدير و تشکر نموده و به رسم تعظيم و تکريم اين لوح تقدير تقديم محضر پربار و ماندگارتان گردد .
من به سرچشمه ي خورشيد نه خود بردم راه ذره اي بودم و مهر تو مرا بالا برد
مدير دبستان افسري
علي رضا ناصري
درباره این سایت